Ingrediënten, voedingswaarden en verpakking kunnen variëren. Voor de juiste informatie zie de productbeschrijving.
Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g
Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g
Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g
Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g
Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g
Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g
Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g

Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g

(23)
22,00 €
9,17 € per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

  • Van de biologische landbouw
  • Intensieve kruidige smaak
  • Natuurlijk
  • In pekel in glas
  • Ideaal voor olijvenpasta's, dips, salades of voor snacks

Soort: Groene olijven

Groene olijven

Zwarte olijven

Aantal: 6 Stuk

Biologische groene olijven met pit 400 g

1 Stuk

5,00 €
per Stuk
Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g

6 Stuks

3,67 €
per Stuks
Als gevolg van technische problemen die vertraging veroorzaken bij het op elkaar afstemmen van de magazijnvoorraden, kan de THT datum (ten minste houdbaar tot-datum) variëren. Deze functie bevindt zich momenteel in de testfase (bèta).
THT: 31.10.2022

Alles in een oogopslag Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g

Onze groene olijven in een glas zullen je niet alleen verrukken met hun onweerstaanbaar kruidige smaak - ze nemen je mee op een culinaire reis naar de olijfplantages van Griekenland op een zonnige nazomerdag. Kun je het getjilp van de krekels al horen?

Natuurlijk en superaromatisch

Groene olijven worden bijzonder vroeg geoogst, waardoor ze een intense smaak krijgen. Het vruchtvlees is ook iets steviger dan dat van olijven die langer zijn gerijpt. Om je de best mogelijke smaakbeleving te geven, betrekken we al onze groene olijven uit de biologische landbouw. Om ervoor te zorgen dat het kruidige frisse aroma niet verloren gaat op weg naar uw huis, worden onze olijven gepekeld en in hun natuurlijke staat met pit achtergelaten.

Groene olijven als echt allround talent

Onze Griekse olijven zijn ideaal voor de bereiding van hartige pasta's en verse dips of voor het verfijnen van salades. Maar je kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor zelfgebakken olijfbrood of als pittig ingrediënt voor mediterrane vleesgerechten. Met hun sterke eigen smaak geven ze een speciaal tintje aan elk van je gerechten. Maar de groene olijven zijn waarschijnlijk het beste te gebruiken als pittig aperitief, bijvoorbeeld bij een glas wijn met vrienden.

Het bijzondere aan onze groene olijven

Je weet het waarschijnlijk ook - de meeste olijven worden ontpit aangeboden om het je gemakkelijker te maken ze verder te verwerken of direct op te eten. Vaak wordt echter vergeten dat olijven zonder pitten veel sneller hun speciale aroma verliezen. Voor de maximale pittige smaak kun je daarom bij ons groene olijven met pit kopen. Bovendien zijn ze niet alleen een bron van vezels, maar leveren ook onverzadigde vetzuren. 

Gemiddelde voedingswaarden per 100 g
Energie (in kj/kcal) 624 / 149
Vetten 16 g
   waarvan verzadigde vetzuren 2,3 g
Koolhydraten 0 g
   waarvan suiker 0 g
Vezels 3,1 g
Eiwitten 0,9 g
Zout 4 g

Artikel nr. OLIVE_003
Herkomst Griekenland
Inhoud 2.4 kg
Merk KoRo
EAN 4260654786354
Gegevens Vanwege technische redenen kunnen de gegevens afwijken. Indien je specifieke vragen hebt, kan je contact opnemen met onze klantenservice. Specificatie
Biologische certificatie Vanwege technische redenen kunnen de gegevens afwijken. Als je specifieke vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. GR-BIO-03
Sporen Sporenindicatie
Levering Levertijd buiten Duitsland
Bedrijf KoRo Handels GmbH
Koppenplatz 9, 10115 Berlin
Bewaarwijze Koel en droog bewaren
Ingrediënten Biologische groene olijven, water, zout, zuurteregelaar: citroenzuur
Kruisbesmetting Kruisbesmetting is de ongewenste overdracht van besmetting op een product. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door restanten van ander voedsel in de productie-installatie. Dit bericht is voornamelijk bedoeld voor mensen met een allergie. Volgens het consumentenadviescentrum worden voedingsmiddelen die onbedoeld kruisbesmet zijn met dierlijke producten als veganistisch beschouwd. Geen allergenen volgens EU-verordening 1169/2011 inbegrepen.
Verkoopbenaming Biologische groene olijven met pit
Biologische herkomst EU-landbouw
Pers & wederverkopers Afbeeldingen

De KoRo prijsgrafiek Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g

👩‍💻
01.02.2021
Kalkulation: Sortimentsübergreifende Preisanpassung basierend auf neuer Preiskalkulation
1,42€/ 100g

-40,14%
0,85€ / 100g
⭐️
28.10.2020
Neu im Sortiment
1,42€ / 100g
  • Price Graph Icon

    Wat is de KoRo prijsgrafiek?

    In de grafiek ziet u de prijs per basiseenheid (meestal 100g). Daarnaast kunt u de reden voor een prijsverlaging of -verhoging achterhalen door op de infocirkels te klikken.
  • Price Change Icon

    Waarom verandert de prijs?

    De veelal jaarlijkse grondstofoogsten hebben een invloed op de relatie tussen vraag en aanbod op de markt. Als de oogst slecht is, moeten we ook een hogere prijs betalen voor grondstoffen. Door de sterke invloed van externe factoren zoals wind & weer, klimaat en natuurlijke gebeurtenissen op de oogst, hebben wij langetermijncontracten met onze producenten voor kruisoogst afgewezen.
  • Communication Icon

    Waarom informeert KoRo u over prijswijzigingen?

    Open communicatie is voor ons bij KoRo bijzonder belangrijk en maakt deel uit van onze visie. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkeling van onze prijzen. Zo geeft de KoRo-prijsgrafiek een transparant inzicht in de ontwikkeling van de productprijzen.
Newsletter

De KoRo prijs-letter

Blijf op de hoogte: ontvang maandelijks alle actuele prijswijzigingen
Newsletter Mockup

Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g - Een blik achter de schermen

Schätzungen zufolge werden rund neun Millionen Hektar für die Bepflanzung von Olivenbäumen gebraucht. Jährlich bringen sie eine Ernte von etwa 17 Millionen...

Anbau im Mittelmeerraum

Schätzungen zufolge werden rund neun Millionen Hektar für die Bepflanzung von Olivenbäumen gebraucht. Jährlich bringen sie eine Ernte von etwa 17 Millionen Tonnen Oliven. Die meisten Olivenplantagen befinden sich im Mittelmeerraum – vorneweg Griechenland, Italien, Spanien und die Türkei.

Der von Natur aus immergrüne Olivenbaum liebt die Wärme. Das auch als Echter Ölbaum bezeichnete mediterrane Gewächs kann sogar längeren Trockenperioden...

Der Olivenbaum

Der von Natur aus immergrüne Olivenbaum liebt die Wärme. Das auch als Echter Ölbaum bezeichnete mediterrane Gewächs kann sogar längeren Trockenperioden standhalten. Der Olivenbaum ist zwar ein recht langsam wachsender Baum, jedoch wird er nicht selten bis zu viele hundert Jahre alt.

Zwischen Ende April und Anfang Juli blüht der Olivenbaum. Seine Blütenstände können bis zu 40 Blüten tragen. Aus ihnen entwickeln sich in den Sommermonaten...

Zunächst blüht der Baum

Zwischen Ende April und Anfang Juli blüht der Olivenbaum. Seine Blütenstände können bis zu 40 Blüten tragen. Aus ihnen entwickeln sich in den Sommermonaten einsamige Steinfrüchte – die Oliven. Wie schnell der Reifeprozess fortschreitet, hängt von den Sonnenstunden, der Temperatur, aber auch der jeweiligen Sorte ab.

Die ersten Oliven lassen sich ab Mitte November ernten. Sie zeichnen sich in der Regel durch ihren intensiven Geschmack und ihre Bissfestigkeit aus. Wartet...

Erntezeit in den kälteren Monaten

Die ersten Oliven lassen sich ab Mitte November ernten. Sie zeichnen sich in der Regel durch ihren intensiven Geschmack und ihre Bissfestigkeit aus. Wartet man mit der Ernte bis zum Dezember oder Januar, ändert sich die gelb-grünliche Farbe zu einem rötlich-violetten Ton. Das Fruchtfleisch wird weicher und auch das Aroma allmählich milder.

Weltweit werden zwischen insgesamt ca. 1 000 verschiedenen Olivensorten unterschieden. Es gibt also noch viel zu entdecken!

Fun Fact

Weltweit werden zwischen insgesamt ca. 1 000 verschiedenen Olivensorten unterschieden. Es gibt also noch viel zu entdecken!

Nach der Ernte werden unsere Oliven fermentiert, um ihre natürliche grüne Farbe und ihre Nährstoffe beizubehalten.

Fermentierung

Nach der Ernte werden unsere Oliven fermentiert, um ihre natürliche grüne Farbe und ihre Nährstoffe beizubehalten.

Nachdem die Oliven mit Salzlake in unsere Gläser gefüllt wurden, müssen sie sich nun noch einer Qualitätskontrolle unterziehen. Damit stellen wir sicher,...

Strenge KoRo-Qualitätskontrolle

Nachdem die Oliven mit Salzlake in unsere Gläser gefüllt wurden, müssen sie sich nun noch einer Qualitätskontrolle unterziehen. Damit stellen wir sicher, dass bei Dir nur die beste Qualität ankommt.

Wat zeggen anderen? Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g

4.9 /5

23 Beoordelingen
5 Sterren 21
4 Sterren 2
3 Sterren 0
2 Sterren 0
1 Ster 0
Selectie terugzetten
Beoordeling schrijven
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.
Beoordeel het product

Maximale bestandsgrootte: 100 MB (jpg, jpeg, png, gif, mp4)

Keine Dateien ausgewählt
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Alle Kundenbilder

Alle opmerkingen over"Biologische groene olijven met pit 6 x 400 g"

B
7-jul.-2021
Geverifieerde aankoop

Wie kwaliteit wil, betaalt graag iets meer.

Een van de beste olijven die ik ooit heb gekocht.

C
28-mei-2021
Geverifieerde aankoop

De favoriet van mijn kinderen

De smaak is mild en aromatisch en super voor tussendoor, als voorgerecht of als bijgerecht. Voor warme gerechten geef ik nog steeds de voorkeur aan zwarte olijven, om te knabbelen zijn de groene olijven nu de favoriet van mijn kinderen geworden.

H
15-mei-2021
Geverifieerde aankoop

Voor mij een goede olijf smaak, goede grootte

Voor mij een goede olijf smaak, goede grootte van de verpakkingseenheid, zelfs na een paar dagen open in de koelkast onveranderd van smaak, goede prijs-kwaliteitverhouding

A
29-apr.-2021
Geverifieerde aankoop

Top geweldige smaak.

Top geweldige smaak.

A
24-apr.-2021
Geverifieerde aankoop

smaak goed, groot glas

smaak goed, groot glas

18 meer laten zien
Mehr anzeigen Weniger anzeigen