Ingrediënten, voedingswaarden en verpakking kunnen variëren. Voor de juiste informatie zie de productbeschrijving.
Biologische Tofu Rosso 200 g
Biologische Tofu Rosso 200 g
Biologische Tofu Rosso 200 g
Biologische Tofu Rosso 200 g
Biologische Tofu Rosso 200 g
Biologische Tofu Rosso 200 g

Biologische Tofu Rosso 200 g

Informeer mij, als het artikel weer leverbaar is.

(93)
3,00 €
1,50 € per 100 g

incl. BTW, excl. verzendkosten

  • Intense kruidige smaak
  • Met een mediterraan tintje
  • Van biologische landbouw
  • In een fruitige tomatenmarinade
  • Ideaal voor pittige bolognesesauzen of om salades te verfijnen

Soort: Rosso

Biologische tofu naturel | 200g

Naturel

Biologische gerookte tofu | 200g

Gerookt

Biologische Tofu Rosso 200 g

Rosso

Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g

Gerookte amandel sesam

Aantal: 1 Stuk

Biologische Tofu Rosso 200 g

1 Stuk

3,00 €
per Stuk
Biologische Tofu Rosso 6 x 200 g

6 Stuk

2,00 €
per Stuk

Dit artikel wordt verwacht op 24 augustus 2021

Als gevolg van technische problemen die vertraging veroorzaken bij het op elkaar afstemmen van de magazijnvoorraden, kan de THT datum (ten minste houdbaar tot-datum) variëren. Deze functie bevindt zich momenteel in de testfase (bèta).
THT: 14.03.2022

Alles in een oogopslag Biologische Tofu Rosso 200 g

Zodra je de verpakking opent, stroomt de geur van heerlijk verse tomaten je tegemoet. Verfijnd met aromatische kruiden uit Toscane, de mediterrane biologische tofu rosso van KoRo speelt met je smaakpapillen en inspireert je om nieuwe culinaire creaties uit het Middellandse Zeegebied te proberen. Om te voorkomen dat de tofu over de hele wereld wordt verscheept voordat hij thuis op je bord komt, betrekken we onze tofu en de sojabonen die erin verwerkt worden 100% van gecontroleerde biologische EU-teelt. Het perfecte ingrediënt voor alle creaties Vooral vegetariërs en veganisten zijn vaak op zoek naar gevarieerde vleesalternatieven met een even intense smaak. Dankzij de verse kruiden heeft de Tofu Rosso een aangenaam pittige smaak in tegenstelling tot veel andere soorten tofu. Wil je dit echter een beetje intensiveren, dan kun je de tofu echter ook marineren met verse chili-olie en knoflook - een smaakexplosie gegarandeerd! De mediterrane biologische tofu kan op verschillende manieren w
Gemiddelde voedingswaarden per 100 g
Energie (in kj/kcal) 846 / 203
Vetten 12 g
   waarvan verzadigde vetzuren 1,9 g
Koolhydraten 5,5 g
   waarvan suiker 3 g
Vezels 1,8 g
Eiwitten 19 g
Zout 1,2 g

Artikel nr. TOFU_005
Herkomst EU-landbouw
Herkomst (verwerking) Slowenien
Inhoud 200 g
Merk KoRo
EAN 4260654786507
Gegevens Vanwege technische redenen kunnen de gegevens afwijken. Indien je specifieke vragen hebt, kan je contact opnemen met onze klantenservice. Specificatie
Biologische certificatie Vanwege technische redenen kunnen de gegevens afwijken. Als je specifieke vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. SI-EKO-003
Sporen Sporenindicatie
Levering Levertijd buiten Duitsland
Bedrijf KoRo Handels GmbH
Koppenplatz 9, 10115 Berlin
Bewaarwijze Bewaren op een koele en droge plaats. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren en binnen 3 dagen consumeren.
Ingrediënten 50 % SOJA*, water, 6 % tomaat*, zout, appelazijn*, ongeraffineerde rietsuiker*, zonnebloemolie*, paprika*, ui*, knoflook*, basilicum*, oregano*, tijm*, chili*, peper*. *van gecontroleerde biologische landbouw
Kruisbesmetting Kruisbesmetting is de ongewenste overdracht van besmetting op een product. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door restanten van ander voedsel in de productie-installatie. Dit bericht is voornamelijk bedoeld voor mensen met een allergie. Volgens het consumentenadviescentrum worden voedingsmiddelen die onbedoeld kruisbesmet zijn met dierlijke producten als veganistisch beschouwd. Kan sporen bevatten van GLUTEN, PINDA'S, NOTEN, SELDERIJ, MOSTERD en SESAM.
Verkoopbenaming Biologische Tofu Rosso
Biologische herkomst EU-/Niet-EU-landbouw
Pers & wederverkopers Afbeeldingen

De KoRo prijsgrafiek Biologische Tofu Rosso 200 g

🏆
02.03.2021
Wettbewerb/Markt: Marktbedingte Anpassung des Verkaufspreises
1,50€/ 100g

-16,67%
1,25€ / 100g
👩‍💻
01.02.2021
Kalkulation: Sortimentsübergreifende Preisanpassung basierend auf neuer Preiskalkulation
1,25€/ 100g

+20,00%
1,50€ / 100g
⭐️
28.10.2020
Neu im Sortiment
1,25€ / 100g
  • Price Graph Icon

    Wat is de KoRo prijsgrafiek?

    In de grafiek ziet u de prijs per basiseenheid (meestal 100g). Daarnaast kunt u de reden voor een prijsverlaging of -verhoging achterhalen door op de infocirkels te klikken.
  • Price Change Icon

    Waarom verandert de prijs?

    De veelal jaarlijkse grondstofoogsten hebben een invloed op de relatie tussen vraag en aanbod op de markt. Als de oogst slecht is, moeten we ook een hogere prijs betalen voor grondstoffen. Door de sterke invloed van externe factoren zoals wind & weer, klimaat en natuurlijke gebeurtenissen op de oogst, hebben wij langetermijncontracten met onze producenten voor kruisoogst afgewezen.
  • Communication Icon

    Waarom informeert KoRo u over prijswijzigingen?

    Open communicatie is voor ons bij KoRo bijzonder belangrijk en maakt deel uit van onze visie. Daarom houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkeling van onze prijzen. Zo geeft de KoRo-prijsgrafiek een transparant inzicht in de ontwikkeling van de productprijzen.
Newsletter

De KoRo prijs-letter

Blijf op de hoogte: ontvang maandelijks alle actuele prijswijzigingen
Newsletter Mockup

Biologische Tofu Rosso 200 g - Een blik achter de schermen

Ursprünglich kommt Soja aus China. Mittlerweile wird allerdings die Hälfte aller geernteten Sojabohnen aus südamerikanischem Anbau bezogen. Damit unser Tofu...

Anbaugebiet vorrangig in Südamerika

Ursprünglich kommt Soja aus China. Mittlerweile wird allerdings die Hälfte aller geernteten Sojabohnen aus südamerikanischem Anbau bezogen. Damit unser Tofu nicht einmal quer um die Welt gereist ist, bevor er bei Dir zu Hause ankommt, stellen wir ihn aus Sojabohnen her, die zu 100 % aus kontrolliert biologischem EU-Anbau stammen.

Bei der Sojapflanze handelt es sich um eine Pflanzenart aus der Familie der Schmetterlingsblütler, die den Hülsenfrüchten untergeordnet ist. Die Nutzpflanze...

Die Sojapflanze

Bei der Sojapflanze handelt es sich um eine Pflanzenart aus der Familie der Schmetterlingsblütler, die den Hülsenfrüchten untergeordnet ist. Die Nutzpflanze kann bis zu 40 cm groß werden und trägt unpaarig gegliederte, ovale Blätter.

Die Sojabohnen reifen in einer länglich grünen Hülse heran. Um diesen Reifeprozess nicht zu beeinträchtigen, ist es wichtig, dass die Pflanze über einen...

Reifung auf stickstoffhaltigem Boden

Die Sojabohnen reifen in einer länglich grünen Hülse heran. Um diesen Reifeprozess nicht zu beeinträchtigen, ist es wichtig, dass die Pflanze über einen ausreichend stickstoffhaltigen Nährboten verfügt. Dieser ist ein wichtiger Baustein für die Entstehung von Soja-Eiweiß.

Nachdem die Sojabohnen ausgereift sind, können sie schließlich zwischen Mitte September und Anfang Oktober gedroschen und somit geerntet werden. Ob die...

Ernte im Herbst

Nachdem die Sojabohnen ausgereift sind, können sie schließlich zwischen Mitte September und Anfang Oktober gedroschen und somit geerntet werden. Ob die Sojabohnen reif sind, erkennt man daran, dass sie beim Schütteln der Pflanze in den Hülsen rascheln.

Die beliebten Edamame beim Sushi-Laden um die Ecke sind übrigens nichts anderes als unreif geerntete Sojabohnen, die in Wasser gekocht und anschließend...

Fun-Fact

Die beliebten Edamame beim Sushi-Laden um die Ecke sind übrigens nichts anderes als unreif geerntete Sojabohnen, die in Wasser gekocht und anschließend leicht gesalzen wurden.

Nach der Ernte werden die Sojabohnen zunächst in Einweichbehälter gegeben, wo sie innerhalb der nächsten Stunden stark aufquellen. Danach werden sie zu einer...

Herstellung einer Milch-ähnlichen Flüssigkeit

Nach der Ernte werden die Sojabohnen zunächst in Einweichbehälter gegeben, wo sie innerhalb der nächsten Stunden stark aufquellen. Danach werden sie zu einer Flüssigkeit verarbeitet und denaturiert.

Unter Zugabe von Nigari als Gerinnungsmittel flockt die Flüssigkeit aus und es bildet sich neben Molke das hochwertige Sojaeiweiß. Gemeinsam mit mediterranen...

Verarbeitung zu Tofu

Unter Zugabe von Nigari als Gerinnungsmittel flockt die Flüssigkeit aus und es bildet sich neben Molke das hochwertige Sojaeiweiß. Gemeinsam mit mediterranen Kräutern in einen sogenannten Presskasten gegeben, entstehen schließlich feste Tofu-Blöcke. Diese werden im letzten Schritt mit einer frisch zubereiteten Tomatensoße mariniert.

Wat zeggen anderen? Biologische Tofu Rosso 200 g

4.8 /5

93 Beoordelingen
5 Sterren 75
4 Sterren 15
3 Sterren 2
2 Sterren 1
1 Ster 0
Selectie terugzetten
Beoordeling schrijven
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.
Beoordeel het product

Maximale bestandsgrootte: 100 MB (jpg, jpeg, png, gif, mp4)

Keine Dateien ausgewählt
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Alle Kundenbilder
Mehr anzeigen Weniger anzeigen

Een tevreden klant zegt

D
1-mei-2021

Favoriete tofu - smaakt heerlijk, zelfs koud!

Deze tofu smaakt ongelooflijk lekker - zelfs koud. Vroeger kon ik tofu alleen gebakken eten en dan nog alleen met veel kruiden. Heel veelzijdig, of het nu in de tomatensaus is, op het brood of in de pita of wrap - ik ben echt enthousiast,

vs.

Een kritische klant zegt

B
13-mei-2021
Geverifieerde aankoop

Goed, maar niet geschikt voor een eiwitrijk dieet, omdat suiker is toegevoegd

Heel fijn, tot mijn dochter ontdekte dat er onnodig suiker was toegevoegd

1

Alle opmerkingen over"Biologische Tofu Rosso 200 g"

A
14-jul.-2021
Geverifieerde aankoop

smakelijk, maar de tomatensmaak komt niet bijzonder

lekker, maar de tomatensmaak komt er niet echt uit.

S
3-jun.-2021
Geverifieerde aankoop

Erg lekker

Erg lekker, smaakt intens naar tomaat!

K
2-jun.-2021
Geverifieerde aankoop

Zeer smakelijk gekruid

Zeer smakelijk gekruid

A
23-mei-2021
Geverifieerde aankoop

lekker!

lekker!

A
16-mei-2021
Geverifieerde aankoop

Eindelijk gelukt om een six-pack te krijgen

Ik heb eindelijk een sixpack weten te bemachtigen, ik vind de smaak erg lekker.

88 meer laten zien
Mehr anzeigen Weniger anzeigen
Het populairst bij anderen Overzicht
Bezorginformatie
Dit artikel wordt verwacht op 24 augustus 2021
Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g
Biologische gerookte tofu amandel sesam 200 g
3,00 €
1,50 € per 100 g

incl. BTW, excl. verzendkosten

Cashewbruch | 1 kg
Cashewnoten 1 kg
11,50 €

incl. BTW, excl. verzendkosten

Bio Erdnussmus | 500 g
Biologische pindakaas 500 g
6,00 €
12,00 € per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Mandelmus, weiß | 500 g
Amandelpasta, wit 500 g
12,50 €
25,00 € per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Mandelmus, braun | 500 g
Amandelpasta, bruin | 500 g
12,00 €
24,00 € per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Hazelnootpasta 500 g
Hazelnootpasta 500 g
11,50 €
23,00 € per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Pesto Rosso Vegan | 180 g
Rode veganistische pesto | 180g
3,50 €
19,44 € per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Erwten-eiwit reepjes | 600 g
Erwten-eiwit reepjes | 600 g
10,00 €
16,67 € per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Biologische knapperige pindakaas | 500 g
Biologische knapperige pindakaas | 500 g
6,00 €
12,00 € per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Gistvlokken | 500 g
Gistvlokken | 500 g
12,00 €
24,00 € per kg

incl. BTW, excl. verzendkosten

Pesto Verde Vegan | 180 g
Groene veganistische pesto | 180 g
4,50 €
2,50 € per 100 g

incl. BTW, excl. verzendkosten