(0)

Appelmuffins met walnootpitten Automatisch vertaald

Eenvoudig 17 februari 2018
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Muffins smaken niet alleen heerlijk, ze zien er ook leuk uit en zijn een geweldig cadeau voor feestjes, verjaardagen of gewoon een gezellig samenzijn met koffie en thee. Voor dit recept hebben we de combinatie van appel, kaneel en walnoten gebruikt. De noten geven de muffins knapperige stukjes, de appel voegt een frisse fruitige noot toe en de kaneel is de afrondende specerij. Ook als je op zoek bent naar een last-minute bakrecept, kunnen we deze appelmuffins van harte aanbevelen.

2 Tassen Havermout
1 Tassen Walnoot bloem
1 Tasse Ahornsiroop
1 Tassen Plantaardige drank
1 Tasse Kokosolie
1 EL Kaneel
2 EL (Kokos)yoghurt
1 TL Bakpoeder
1 Tasse Walnoot pit
2 Appels
  • Stap 1/4

    Meng alle ingrediënten goed door elkaar in een grote kom.

  • Stap 2/4

    Vet een muffinblik in of bekleed met ramekins en verdeel het beslag er gelijkmatig over.

  • Stap 3/4

    Bak ongeveer 20-25 minuten op 180°C tot de muffins goudbruin zijn.

  • Stap 4/4

    Laat de appelmuffins afkoelen en geniet.

Wat anderen zeggen over Appelmuffins met walnootpitten

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster