(0)

Aronia jam Automatisch vertaald

Eenvoudig 18 september 2018
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
10 Min.

Heerlijk op brood of broodjes, als vulling voor bladerdeeg, om yoghurt, kwark en rijstpudding te verfijnen: deze appelbessenjam biedt een heerlijk alternatief voor conventioneel broodbeleg. De bereiding is heel eenvoudig. Veel plezier met het recept!

250 ml Water
4 EL Aroniabeeren
6 EL Aronia concentraat
200 g Suiker
2 TL Appelpectine
  • Stap 1/6

    Doe de appelbessen in een pan, bedek met water en laat ongeveer 10 minuten sudderen.

  • Stap 2/6

    Verwarm 250 ml water in een andere pan.

  • Stap 3/6

    Meng 3 eetlepels suiker met appelpectine en roer dit door het verwarmde water.

  • Stap 4/6

    Breng onder voortdurend roeren aan de kook.

  • Stap 5/6

    Voeg de resterende suiker en het aroniaconcentraat toe en breng opnieuw aan de kook.

  • Stap 6/6

    Giet de hete jam in een potje en sluit het luchtdicht af.

Wat anderen zeggen over Aronia jam

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster