(0)

Boekweitpannenkoeken Automatisch vertaald

Eenvoudig 27 juli 2019
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
10 Min.

De boekweitvlokken geven de pannenkoeken een sterke nootachtige smaak, maar ze kunnen ook worden gemaakt met havervlokken.

130 ml Melk of groentedrank
80 g Boekweitvlokken
2 EL Kokosbloesemsuiker
1 EL Frambozenpoeder
2 EL Pindakaas
1 TL neutrale olie
1 TL Dunaliella Salina Pulver
0 nach Belieben Quinoa, gepufft
0 nach Belieben Kokosnoot chips
1 EL Kokosolie
0 nach Belieben Bosbessen
  • Stap 1/7

    Doe eerst de boekweitvlokken in de blender en verwerk tot meel.

  • Stap 2/7

    Klop vervolgens het boekweitmeel, de melk, kokosbloesemsuiker en Dunaliella Salina (voor de oranje kleur) door elkaar.

  • Stap 3/7

    Verhit wat kokosolie op middelhoog vuur in een ondiepe pan.

  • Stap 4/7

    Doe 1 tot 2 eetlepels beslag per pannenkoek in de pan. Keer na ongeveer 1 minuut.

  • Stap 5/7

    Stapel de afgewerkte pannenkoeken.

  • Stap 6/7

    Meng de pindakaas, frambozenpoeder en olie tot een saus en giet deze over de stapel.

  • Stap 7/7

    Versier met blauwe bessen, gepofte quinoa en kokossnippers.

Wat anderen zeggen over Boekweitpannenkoeken

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster