(0)

Boeddha Schaal Automatisch vertaald

Eenvoudig 12 januari 2019
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Er zijn nu veel Buddha Bowl-recepten die kookboeken vullen en veel aandacht trekken. De trend uit de VS is zeker hier aangekomen. Je kunt het zelf uitproberen met onze bowl-versie.

150 g Courgette
300 g Hokkaido
200 g Tofu
500 gr Spinat
50 gr Maar
1 EL Pompoenpitten
1 EL Gistvlokken
0 nach Bedarf Kristalzout
1 TL Thymian
0 nach Bedarf Knoflook
0 nach Bedarf Peper
0 nach Bedarf Kerrie
1 Messerspitze Kala Namak
  • Stap 1/4

    Verwarm de oven voor op 200 graden met boven- en onderwarmte.

  • Stap 2/4

    Snijd dan de pompoen, courgette, knoflook en tofu fijn, verdeel over bakpapier, voeg citroen, kruiden en tijm toe en bak 15-20 minuten in de oven.

  • Stap 3/4

    Was ondertussen de spinazie en doe de helft in een kom. Stoom de andere helft de laatste 5 minuten in de oven.

  • Stap 4/4

    Zodra alles klaar is, top je de kom met pompoenpitten en gistvlokken en geniet!

Wat anderen zeggen over Boeddha Schaal

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster