(0)

Chocolade Banaan Pinda Koekjes Automatisch vertaald

Eenvoudig 1 juni 2019
Bereidingstijd:
15 Min.
Bak-/rusttijd:
20 Min.

Koekjes zonder geraffineerde suiker, maar met dadelstroop en banaan. Natuurlijk mag pindakaas niet ontbreken om de hemelse combinatie compleet te maken.

  • Stap 1/4

    Pureer de banaan met een vork. Voeg de havervlokken, pindameel, pindakaas, dadelstroop en snufje zout toe en meng. Als het deeg te zacht is, voeg dan meer havervlokken toe.

  • Stap 2/4

    Leg zeven klodders deeg op een bakplaat (met bakfolie/bakpapier) en vorm er ronde koekjes van. Verdeel de chocoladedruppels erover en druk ze lichtjes aan.

  • Stap 3/4

    Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de oven op 180°C.

  • Stap 4/4

    Laat het dan een beetje afkoelen en geniet.

Wat anderen zeggen over Chocolade Banaan Pinda Koekjes

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster