(0)

Crêpecake met biologische amandel-tonkacrème Automatisch vertaald

Middelmatig 21 november 2023

Zei er iemand taart? Yesss, we hebben het over een taart gemaakt van flinterdunne crêpes met romige biologische amandel-tonkacrème! Verdomd lekker, als je het ons vraagt!

250 g Meel
2 EL Suiker
1 EL Koolzaadolie
1 Prise Zout
1 EL Bakpoeder
400 ml Plantaardige drank, bijv. sojadrank
0 nach Belieben Biologische amandel-tonkacrème
0 nach Belieben Fruit om te versieren, bijvoorbeeld verse kaki
  • Stap 1/3

    Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed. Voeg dan de plantaardige drank toe tot je een glad, vloeibaar beslag hebt.

  • Stap 2/3

    Verhit de olie in een middelgrote pan op een laag tot middelhoog vuur en giet een halve pollepel crêpebeslag in de pan. Bak de crêpe tot hij licht goudbruin is. Herhaal dit tot je alle crêpes hebt gebakken - het moeten er ongeveer 10-12 zijn.

  • Stap 3/3

    Laat de crêpes volledig afkoelen. Dan kun je beginnen met de laagjes: Smeer je biologische amandel tonka crème tussen elke laag crêpes. Top je toren van crêpes vervolgens met meer room en garneer met fruit naar keuze. Khaki's zijn bijvoorbeeld heerlijk winters, zoet en kaneelachtig.

Wat anderen zeggen over Crêpecake met biologische amandel-tonkacrème

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster