(0)

Dadelcrème smeerkaas Automatisch vertaald

Eenvoudig 4 december 2019
Bereidingstijd:
10 Min.

Of het nu op brood, broodjes of stokbrood is, deze zoete en romige spread doet het altijd goed.

250 g Roomkaas
200 g gedroogde dadels
50 g Walnoten, grof gehakt
1 Stk. Knoflookteentjes
  • Stap 1/4

    Ontpit eerst de dadels en pel de knoflook.

  • Stap 2/4

    Doe nu in een blender en klop.

  • Stap 3/4

    Voeg dan de noten en roomkaas toe en mix tot de gewenste consistentie.

  • Stap 4/4

    Kleine tip: De dip is zonder problemen 3-4 dagen houdbaar in de koelkast en smaakt nog beter nadat hij is ingemaakt.

Wat anderen zeggen over Dadelcrème smeerkaas

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster