(0)

Eenpans linzenpasta Automatisch vertaald

Eenvoudig 15 februari 2021
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
13 Min.

Een eenvoudige eenpans linzenpasta met ui, knoflook, tomatenpuree, groentebouillon, gezeefde tomaten, rode linzen, noedels, sojasaus, gistvlokken, spinazie, olie, zout en peper.

300 ml Groentebouillon
1 TL Tomatenpulp
1 stuk Ui
1 stuk Kruidnagel
50 g rote Linsen
1 Schuss Sojasaus
200 ml gezeefde tomaten
80 g Noedels
1 EL Gistvlokken
1 Prise(n) Zout
1 Prise(n) Peper
1 Schuss Öl
  • Stap 1/6

    Snijd de ui en knoflook (als je verse gebruikt) in kleine blokjes. Bereid de groentebouillon en spoel de linzen af onder koud water.

  • Stap 2/6

    Verhit wat olie in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze glazig zijn.

  • Stap 3/6

    Voeg de tomatenpuree toe en roerbak een minuut.

  • Stap 4/6

    Voeg vervolgens de groentebouillon, de gezeefde tomaten, de linzen, de noedels en zout en peper toe aan de pan. Roer goed tot de noedels bedekt zijn met de vloeistof. Doe dan een deksel half op de pan en laat de pasta 10 minuten sudderen.

  • Stap 5/6

    Voeg na 10 minuten de sojasaus, gistvlokken en spinazie toe aan de pasta in de pan. Roer en laat nog 3 minuten sudderen.

  • Stap 6/6

    Proef de eenpanslinzenpasta opnieuw na de kooktijd.

Wat anderen zeggen over Eenpans linzenpasta

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster