(0)

Eenvoudige pudding - Cake Automatisch vertaald

Eenvoudig 24 januari 2020
Bereidingstijd:
30 Min.
Bereidingstijd:
35 Min.

Sappige custardcake met veel kruimels bovenop - de ideale metgezel voor je volgende koffiefeestje. En het is echt heel gemakkelijk om te bakken.

550 g Meel
175 g Suiker
2 Packung Vanillesuiker
2 Ei
325 g Boter
1 Prise Zout
500 ml Plantaardige drank
2 Packung Vanille custardpoeder
  • Stap 1/7

    Doe 250 g bloem, 75 g suiker, 125 g boter, 1 ei, 1 zakje vanillesuiker en een snufje zout in een keukenmachine en mix tot een glad deeg. Zet het deeg 30 minuten in de koelkast.

  • Stap 2/7

    Bereid de pudding volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik iets minder melk dan aangegeven (max. 500 ml). Roer het ei erdoor en zet het deeg in de koelkast.

  • Stap 3/7

    Verwarm de oven voor op 175 °C boven- en onderwarmte.

  • Stap 4/7

    Haal het deeg uit de koelkast en leg het in de springvorm bekleed met bakpapier.

  • Stap 5/7

    Doe alle ingrediënten voor de crumble in een kom en meng.

  • Stap 6/7

    Giet de custard in de springvorm en bestrooi met het kruimeldeeg.

  • Stap 7/7

    Bak de cake ongeveer 35 minuten.

Wat anderen zeggen over Eenvoudige pudding - Cake

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster