(0)

Erwten- en muntbeignets met appel-mierikswortelcrème en komkommersalade Automatisch vertaald

Eenvoudig 4 december 2020
Bereidingstijd:
30 Min.

Deze beignets zijn niet alleen lekker, maar door hun felgroene kleur zijn ze ook een absolute blikvanger.

125 g Meel
500 g Erwten
200 ml Crème
1 stuk Citroen
2 Eieren
1 Bund Bosuien
1 Bund Munt
3 EL Meerrettich
1 Prise Zout
1 stuk Gurke
0 Bund Dille
100 g Yoghurt
1 Prise Peper
1 stuk Appel
  • Stap 1/7

    Was de komkommer en snijd in dunne plakjes. Meng yoghurt, 2 el citroensap, zout, peper en dille en voeg toe aan de komkommer.

  • Stap 2/7

    Kook de erwten kort en giet af.

  • Stap 3/7

    Scheid de munt van de steeltjes, was de lente-uitjes en hak beide fijn.

  • Stap 4/7

    Mix de erwten, eieren, munt en bloem in een blender tot een gladde massa.

  • Stap 5/7

    Breng op smaak met zout en peper, vorm de pasteitjes en laat even staan.

  • Stap 6/7

    Klop de slagroom stijf, rasp de appel fijn en meng met het citroensap, de mierikswortel en de slagroom.

  • Stap 7/7

    Bak de pasteitjes goed aan beide kanten en serveer met mierikswortelcrème en komkommersalade.

Wat anderen zeggen over Erwten- en muntbeignets met appel-mierikswortelcrème en komkommersalade

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster