Eenvoudig
7 april 2019
Bereidingstijd:
10 Min.
Passend bij de lente hebben we een frisse en citroenachtige dressing voor je veldsla. Sesamzaadjes en pijnboompitten zijn de perfecte nootachtige topping. Probeer voor een kick van omega-3 vetzuren onze pure zeevisolie!
-
Stap 1/5
Spoel de veldsla goed af en draai droog.
-
Stap 2/5
Rooster de pijnboompitten in een koekenpan op middelhoog vuur.
-
Stap 3/5
Was de tomaten en snijd ze in vieren.
-
Stap 4/5
Maak vervolgens de vinaigrette: Combineer in een kleine kom de omega-3 olie, citroensap, azijn, sesamzaadjes en kruiden en meng goed.
-
Stap 5/5
Leg de veldsla, tomaten en pijnboompitten op een bord en giet de saus erover. Serveer de salade.
Wat anderen zeggen over Veldsla met Omega citroenvinaigrette