(0)

Veldsla met Omega citroenvinaigrette Automatisch vertaald

Eenvoudig 7 april 2019
Bereidingstijd:
10 Min.

Passend bij de lente hebben we een frisse en citroenachtige dressing voor je veldsla. Sesamzaadjes en pijnboompitten zijn de perfecte nootachtige topping. Probeer voor een kick van omega-3 vetzuren onze pure zeevisolie!

1 EL Pijnboompitten
1 EL Omega-3 olie
1 EL Citroensap
40 g Veldsla
6 Cocktail tomaten
0 TL Sesamzaad
0,5 TL Italiaanse kruiden
1 EL Essig
  • Stap 1/5

    Spoel de veldsla goed af en draai droog.

  • Stap 2/5

    Rooster de pijnboompitten in een koekenpan op middelhoog vuur.

  • Stap 3/5

    Was de tomaten en snijd ze in vieren.

  • Stap 4/5

    Maak vervolgens de vinaigrette: Combineer in een kleine kom de omega-3 olie, citroensap, azijn, sesamzaadjes en kruiden en meng goed.

  • Stap 5/5

    Leg de veldsla, tomaten en pijnboompitten op een bord en giet de saus erover. Serveer de salade.

Wat anderen zeggen over Veldsla met Omega citroenvinaigrette

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster