(0)

Feta olijven dip Automatisch vertaald

Eenvoudig 1 maart 2020
Bereidingstijd:
10 Min.

Een snelle en makkelijke dip die niet alleen perfect is voor het volgende barbecuebuffet of feestje, maar ook heerlijk smaakt bij het avondeten. Tomaatachtig met een vleugje zoute feta en olijven - gewoon heerlijk!

2 EL Gedroogde tomatenolie
5 stuk Gedroogde tomaten
100 g Roomkaas
200 g Schapenkaas
10 stuk Oliven
1 EL Tomatenpulp
1 TL Italiaanse kruiden
  • Stap 1/4

    Doe de feta in de blender met de gedroogde tomaten, olijven, tomatenpuree en roomkaas.

  • Stap 2/4

    Meng alles goed door elkaar.

  • Stap 3/4

    Voeg dan de Italiaanse kruiden en de olie van de gedroogde tomaten toe en meng opnieuw.

  • Stap 4/4

    Als je wilt dat de dip vloeibaarder is, voeg je gewoon een beetje olie toe.

Wat anderen zeggen over Feta olijven dip

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster