(0)

Pluizige ontbijtcake Automatisch vertaald

Middelmatig 25 juli 2018
Bereidingstijd:
5 Min.
Bereidingstijd:
35 Min.

Cake als ontbijt? Zeker weten! De lichte en luchtige textuur en de fruitige bessen maken van dit ontbijt je nieuwe favoriet.

20 g Lupinemeel
6 g Bakpoeder
60 g Havermout
1 EL Kokosbloesemsuiker
1 Ei
150 g Amandel yoghurt
15 g Amandel- of cashewpuree
1 verse bessen
50 ml Melk
1 Chocoladedruppels
  • Stap 1/9

    Verwarm de oven voor op 180°C boven-/onderwarmte.

  • Stap 2/9

    Meng alle natte ingrediënten door elkaar.

  • Stap 3/9

    Voeg het lupinemeel toe en laat het deeg een beetje opzwellen.

  • Stap 4/9

    Voeg de droge ingrediënten toe.

  • Stap 5/9

    Giet het deeg in een bakvorm bekleed met bakpapier.

  • Stap 6/9

    Verdeel de bessen over de taart.

  • Stap 7/9

    Bak de cake ongeveer 30-35 minuten.

  • Stap 8/9

    Laat de cake een paar minuten afkoelen.

  • Stap 9/9

    Haal de cake uit de vorm.

Wat anderen zeggen over Pluizige ontbijtcake

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster