(0)

Knoflook-gember-tofu Automatisch vertaald

Eenvoudig 3 maart 2021
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Heerlijk gekruide tofu met verse gembersmaak!

350 g Tofu
2 EL Sterkte
1 EL Ahornsiroop
2 EL Sojasaus
1 TL Rijstazijn of lichte wijnazijn
2 TL Hete chilisaus
3 stuk Knoflookteentjes
1 stuk Ginger
50 ml Water
1 TL Sesam
1 stuk Lente-ui
  • Stap 1/3

    Halveer de tofu, knijp uit met keukenpapier en scheur in hapklare stukken. Meng 1 eetlepel zetmeel met de tofu en bak ongeveer 20-30 minuten op 190°C hete lucht.

  • Stap 2/3

    Voor de saus: Meng 2 el sojasaus, 2 el ahron siroop, chilisaus, 1 el azijn en 1 tl zetmeel. Hak de knoflook en gember fijn. Snijd de lente-ui in plakjes. Fruit de knoflook, gember en bosui in olie. Voeg de saus toe en bak even mee tot het een dikke saus wordt. Voeg water toe en laat sudderen.

  • Stap 3/3

    Meng de tofu met de saus en bestrooi met sesamzaadjes. Serveer met rijst.

Wat anderen zeggen over Knoflook-gember-tofu

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster