(0)

Gevulde champignons met knoflook-amandelpesto Automatisch vertaald

Eenvoudig 15 januari 2021
Bereidingstijd:
30 Min.
Bereidingstijd:
15 Min.

Heerlijke gevulde champignons met knoflook-amandelpesto.

1 EL Citroensap, vers geperst
1 stuk Bosui, fijngesneden
250 g Champignons
70 g Geblancheerde amandelen, gemalen
1 Prise Peper
3 stuk Knoflookteentjes
3 EL Olijfolie
1 EL Avocado, hennep of meer olijfolie
1 Prise Zout
1 TL Salie
1 TL Thymian
1 Prise groene peper uit de molen
1 TL rozemarijn
2 EL Citroenzeste
1 TL Zout
  • Stap 1/4

    Maak de champignons schoon, verwijder de steeltjes en leg ze in een ovenschaal.

  • Stap 2/4

    Meng voor de marinade 1,5 el olijfolie, 1 el citroensap, 1 fijngehakt teentje knoflook, fijngehakte lente-uitjes, zout en peper en voeg vervolgens de champignons toe. Laat de marinade minstens 30 minuten marineren.

  • Stap 3/4

    Meng voor de pesto de overige ingrediënten in een blender of keukenmachine tot een romige pasta.

  • Stap 4/4

    Vul de champignons met de knoflook-amandelpesto en serveer ze direct of bak ze nog 10-15 minuten in de oven op 180 °C.

Wat anderen zeggen over Gevulde champignons met knoflook-amandelpesto

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster