(0)

Groene Thaise Curry Automatisch vertaald

Eenvoudig 16 september 2021
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
10 Min.

Een afwisseling op rode of gele curry: een eenvoudige en heerlijke groentecurry met courgette, broccoli en spinazie die snel te bereiden is.

200 g Diepvriesspinazie
300 g Broccoli
200 g Courgette
200 ml Kokosmelk
1 EL Olie (kokosnoot of olijf)
1 Stange Lente-ui
1 TL Thaise groene currypasta
300 ml Groentebouillon
0 nach Bedarf Zout en peper
0 nach Bedarf geroosterde pinda's
  • Stap 1/6

    Snijd de courgette en broccoli in grove stukken en de lente-ui in fijne ringen.

  • Stap 2/6

    Verhit de olie. Fruit de courgettes, broccoli en spinazie.

  • Stap 3/6

    Roer de currypasta erdoor, blus af met water en kokosmelk en laat 8-10 minuten sudderen.

  • Stap 4/6

    Voeg vlak voor het einde van de kooktijd de helft van de lente-ui toe.

  • Stap 5/6

    Breng op smaak met zout en peper.

  • Stap 6/6

    Best geserveerd met rijst en versierd met de overgebleven lente-ui en pinda's.

Wat anderen zeggen over Groene Thaise Curry

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster