(0)

Hazelnoot rijstpudding Automatisch vertaald

Middelmatig 6 juli 2019
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.
Bak-/rusttijd:
15 Min.

Rijstpudding met hazelnoten en kersen? Ja, en het liefst met chocolade erop!

1 Plantaardige drank
3 EL Ruwe rietsuiker
280 Rijstpudding
40 g Boter
200 Kersen
150 ml Water
40 Hazelnoten
2 TL Hazelnootpuree
2 TL Karamelsiroop
  • Stap 1/7

    Giet de groentedrank in een grote pan, roer de ruwe rietsuiker erdoor en breng het mengsel aan de kook.

  • Stap 2/7

    Voeg de rijstepap toe, breng kort aan de kook en laat dan al roerend op een laag vuur in ongeveer 20 minuten gaar worden.

  • Stap 3/7

    Haal de rijstpap van het vuur en laat nog 15 minuten opzwellen tot de gewenste consistentie is bereikt.

  • Stap 4/7

    Smelt de boter, hazelnootpuree en karamelsiroop in een kleine steelpan. Zet vervolgens opzij.

  • Stap 5/7

    Was en ontpit de kersen. Breng in een andere pan het water en de suiker aan de kook. Voeg de kersen toe. Laat het water al roerend verdampen.

  • Stap 6/7

    Giet de rijstpudding in een diep bord, giet de hazelnootsaus en de kersencompote erover en versier met gehakte hazelnoten en verse kersen.

  • Stap 7/7

    Tip: Je kunt ook een beetje chocolade gebruiken als topping, die smelt in de nog warme rijstpap.

Wat anderen zeggen over Hazelnoot rijstpudding

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster