(0)

Herfst pompoenpuree Automatisch vertaald

Eenvoudig 25 september 2020
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.
Bak-/rusttijd:
10 Min.

Aardappelpuree was gisteren - breng wat variatie op je bord met deze heerlijke pompoenpuree.

2 EL Pompoenpitten
2 EL Pompoenpitolie
1 EL Olijfolie
1 TL Muscatnus
1 stuk Pompoen, bijv. Hokkaido
1 Prise Zout
1 Prise Peper
  • Stap 1/6

    Was de pompoen, halveer hem, verwijder de pitten en snijd hem in plakken.

  • Stap 2/6

    Bestrijk de pompoenplakjes met 1 el olijfolie.

  • Stap 3/6

    Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.

  • Stap 4/6

    Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven op 200 graden.

  • Stap 5/6

    Haal dan uit de oven en pureer met een staafmixer of pureestamper. Meng er 2 el pompoenpitolie door.

  • Stap 6/6

    Werk af met pompoenpitten.

Wat anderen zeggen over Herfst pompoenpuree

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster