(0)

Hartige Hirsetaler Automatisch vertaald

Middelmatig 18 augustus 2019
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Geniet van de goudkleurige knoedels met een frisse salade of gebakken groenten. Een frisse dip mag natuurlijk ook niet ontbreken.

120 g Gierst
1 geraspelte Wortel
20 g Boekweitmeel
1 Prise Zout
1 Prise Peper
1 Messerspitze Kurkuma
1 Prise rozemarijn
  • Stap 1/4

    Kook gierst ongeveer 20 minuten in het dubbele van de hoeveelheid water.

  • Stap 2/4

    Meng de geraspte wortel, zout, peper, kurkuma en rozemarijn en 2 eetlepels boekweitmeel door de gierst.

  • Stap 3/4

    Laat het mengsel een beetje afkoelen en vorm er talgvormpjes van.

  • Stap 4/4

    Bak de taler in de oven in ongeveer 20 minuten goudbruin.

Wat anderen zeggen over Hartige Hirsetaler

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster