(0)

Kamut pap Automatisch vertaald

Eenvoudig 5 juni 2020
Bereidingstijd:
5 Min.
Bereidingstijd:
5 Min.

Een romige pap gemaakt van een originele vorm van tarwe.

40 g Kamutvlokken
1 TL Zoetstof, bijvoorbeeld agavesiroop
350 ml Water
25 g Puddingpoeder
150 g Skyr of een veganistisch alternatief
50 g Frambozen
  • Stap 1/5

    Meng de kamutvlokken met het custardpoeder in een hoge kom.

  • Stap 2/5

    Voeg water toe en roer kort.

  • Stap 3/5

    Magnetron vervolgens drie tot vier keer gedurende 2 minuten. Roer tussendoor.

  • Stap 4/5

    Het mengsel wordt dik en puddingachtig.

  • Stap 5/5

    Roer er dan skyr en zoetigheid door en top af met frambozen of andere favoriete toppings.

Wat anderen zeggen over Kamut pap

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster