(0)

Kikkererwtencurry met couscous Automatisch vertaald

Eenvoudig 6 augustus 2018
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Een superlekker, hartig couscousrecept voor jullie, deze keer met couscous! Een goede curry doet het altijd goed, vooral als het snel en makkelijk te bereiden is. Zeker de moeite waard om nog eens te proberen!

1 EL Kokosolie
1 Tomaten, fijngehakt
3 TL kerriepoeder
1 Ui
250 g Kikkererwten
200 ml Kokosmelk
0 nach Belieben Gedroogde tomaten
1 Prise Peper
1 Prise Zout
100 g Couscous
  • Stap 1/10

    Pel de ui en snijd hem in kleine stukjes.

  • Stap 2/10

    Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui.

  • Stap 3/10

    Voeg de kerriepoeder toe en meng goed met de uien.

  • Stap 4/10

    Blus de kerrie-uitjes af met tomaten uit blik, hak eventueel gedroogde tomaten fijn en voeg toe.

  • Stap 5/10

    Voeg de kikkererwten toe aan de pan en laat ongeveer 10 minuten sudderen op middelhoog vuur.

  • Stap 6/10

    Breng een kopje water aan de kook in een kleine steelpan.

  • Stap 7/10

    Voeg het zout en de couscous toe, zet het vuur uit en laat de couscous 5 minuten weken in het hete water.

  • Stap 8/10

    Voeg de kokosmelk toe aan de curry en zet het vuur uit.

  • Stap 9/10

    Breng op smaak met zout en peper en serveer met de couscous.

  • Stap 10/10

    Garneer het gerecht met feta, verse tomaten en koriander.

Wat anderen zeggen over Kikkererwtencurry met couscous

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster