(0)

Kokos-chocolade-pap Automatisch vertaald

Eenvoudig 20 oktober 2020
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
5 Min.

Voor een goed begin van de dag is hier een heerlijk recept voor chocolade kokos havermout.

80 g malse havervlokken
1 EL Bakcacao / cacaopoeder
200 ml Water
165 ml Kokosmelk
1 Prise Zout
1 stuk Zeer rijpe banaan
1 TL Zoetstof (honing, agavesiroop, erythritol)
1 Handvoll Bevroren bessen
1 TL Kokosnoot framboos
  • Stap 1/5

    Doe de havervlokken in een steelpan, voeg het water en zout toe en breng al roerend op laag vuur aan de kook.

  • Stap 2/5

    Plet de banaan tot pulp met een vork en voeg toe.

  • Stap 3/5

    Voeg kokosmelk (vaste en vloeibare deel) en cacao toe en laat ongeveer 5 min. sudderen met gesloten deksel.

  • Stap 4/5

    Roer de zoetstof erdoor.

  • Stap 5/5

    Giet de pap in kommen en versier met bessen en kokosrozijnen en geniet.

Wat anderen zeggen over Kokos-chocolade-pap

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster