(0)

Krokante amandelboter chocolade pralines Automatisch vertaald

Eenvoudig 22 november 2023
Bereidingstijd:
20 Min.
Bak-/rusttijd:
2 Uren

Zin om een nieuwe favoriete snack te ontdekken? Probeer dan eens deze heerlijke knapperige amandelspijs-chocoladepralines. Ze zijn ook een geweldig cadeau voor je geliefden - als ze nog niet verslonden zijn!

80 g Crunchy Mandelmus
1 TL Ahornsiroop
1 EL Amandelmeel
200 g Zwarte chocolade (70 %)
1 Prise Zeezout
16 Kleine muffinvormpjes
  • Stap 1/7

    Smelt de helft van de pure chocolade in een bain-marie. Giet 1-2 theelepels van de chocolade in elke muffinvorm en verdeel het over de randen.

  • Stap 2/7

    Plaats de vormen in de vriezer tot de chocolade is afgekoeld.

  • Stap 3/7

    Meng de amandelboter, ahornsiroop en kokos- of amandelmeel tot je kleine balletjes kunt vormen. Als het mengsel te lopend is, voeg dan iets meer bloem toe.

  • Stap 4/7

    Vorm 16 balletjes en leg ze elk in een van de muffinvormpjes op de afgekoelde chocolade. Zorg ervoor dat er ruimte is voor meer chocolade aan de zijkanten.

  • Stap 5/7

    Voeg nu de resterende 100 g chocolade toe aan de bain-marie en vul de muffinvormpjes met de gesmolten chocolade.

  • Stap 6/7

    Bestrooi elke praline met een beetje (zee)zout en laat afkoelen.

  • Stap 7/7

    Veel plezier!

Wat anderen zeggen over Krokante amandelboter chocolade pralines

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster