(0)

Macadamia bosbessen yoghurt Automatisch vertaald

Eenvoudig 31 oktober 2018
Bereidingstijd:
10 Min.
Bak-/rusttijd:
30 Min.

We kennen allemaal de yoghurt. In de supermarkt liggen rijen en rijen met verschillende soorten en smaken, en het is moeilijk kiezen.

1 EL Chocoladedruppels
1 TL Macadamianotenpuree
1 TL Kokosbloesemsuiker
1 Handvoll Bessen
250 g Natuurlijke yoghurt
1 EL Blaubeermarmelade
1 Handvoll Gepofte quinoa
  • Stap 1/5

    Smelt de chocoladedruppels in een waterbad. Schep vervolgens de vloeibare chocolade over de rand van het glas. Zet het glas minstens een half uur in de koelkast.

  • Stap 2/5

    Meng de yoghurt, kokosbloesemsuiker en macadamianotenpuree goed door elkaar en giet 2/3 van het mengsel in de pot.

  • Stap 3/5

    Voeg de bosbessenjam toe als tussenlaag.

  • Stap 4/5

    Giet de overgebleven yoghurt in het glas.

  • Stap 5/5

    Versier met bessen, gepofte quinoa en wat macadamianotenpuree en geniet.

Wat anderen zeggen over Macadamia bosbessen yoghurt

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster