(0)

Amandel-kaneel granola Automatisch vertaald

Eenvoudig 1 december 2019
Bereidingstijd:
30 Min.

Met melk of als topping in de pap, deze granola maakt van elk ontbijt een knapperige blikvanger.

150 g Havermout
1 EL Kaneel
2 EL Ahornsiroop
80 ml Water
50 Gramm Mandeln
  • Stap 1/6

    Verwarm de oven voor op 180 °C boven- en onderwarmte.

  • Stap 2/6

    Hak de amandelen in kleine stukjes.

  • Stap 3/6

    Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed.

  • Stap 4/6

    Roer de ahornsiroop en het water erdoor en proef nogmaals of het zoet genoeg is.

  • Stap 5/6

    Leg het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ongeveer 30 minuten tot de gewenste bruining is bereikt.

  • Stap 6/6

    Laat de granola afkoelen en giet in een voorraadpot.

Wat anderen zeggen over Amandel-kaneel granola

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster