(0)

Pinda-koriander pesto Automatisch vertaald

Eenvoudig 2 februari 2019
Bereidingstijd:
5 Min.

Ondertussen zijn er eindeloos veel variaties op hoe je de heerlijke ongekookte pasta zelf kunt bereiden. Onze receptsuggestie wijkt af van de klassieke bereiding naar een moderne variant. Je warme noedels krijgen een nootachtige en pittige smaak door de pesto van pinda en koriander.

1 TL Pindakaas
30 g ongezouten pinda pitten
1 Bestanden
1 EL Water
1 TL Kokosbloesemsuiker
1,5 Bund Koriander
1 TL Tamari
0,5 TL Knoflookpoeder
0 nach Belieben Zout
0 nach Belieben Peper
0,5 TL Gember (gemalen)
  • Stap 1/2

    Mix alle ingrediënten in een blender tot de gewenste consistentie.

  • Stap 2/2

    Breng de pesto op smaak met zout en peper.

Wat anderen zeggen over Pinda-koriander pesto

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster