(0)

Pompoentaart met een plantaardige pompoencrème glazuur Automatisch vertaald

Eenvoudig 22 november 2023
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
45 Min.

Een gezellig recept nodig voor koude dagen? Wij hebben je! Probeer onze pompoencake met een plantaardige pompoencrème glazuur!

250 g Meel
100 g Kokosbloesemsuiker
1 EL Pompoentaartkruiden
2 TL Bakpoeder
1 EL Amandelboter met pompoenkruiden
250 g Pompoenpuree
1 rijpe banaan
100 ml Ahornsiroop
60 Koolzaadolie
1 EL Appelciderazijn
200 g Pompoenpuree
100 g Plantaardige verse room
1 Prise Kaneel
1 Schuss Plantaardige drank
1 EL Amandelboter met pompoenkruiden
  • Stap 1/5

    Verwarm de oven voor op 180 °C boven-/onderwarmte en vet een king cakevorm, ook wel broodvorm genoemd, in.

  • Stap 2/5

    Pureer de banaan en meng met de pompoenpuree, amandelboter, ahornsiroop, koolzaadolie en appelciderazijn.

  • Stap 3/5

    Meng de droge ingrediënten en voeg ze toe aan de vloeibare ingrediënten. Meng alles goed tot een homogeen en glad beslag.

  • Stap 4/5

    Giet het beslag in de bakvorm en bak gedurende 40-45 minuten. Je kunt het het beste testen met een satéprikker. Als niets van het deeg aan het stokje blijft plakken, weet je dat het klaar is. Laat dan goed afkoelen.

  • Stap 5/5

    Meng voor het glazuur alle ingrediënten door elkaar en voeg een beetje groentedrank toe als het mengsel te dik is. Verdeel over de cake en geniet!

Wat anderen zeggen over Pompoentaart met een plantaardige pompoencrème glazuur

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster