(0)

Shakshuka van ratatouille Automatisch vertaald

Eenvoudig 18 maart 2021
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
30 Min.

De heerlijke klassieker voor een herfstdiner.

2 stuk Rode uien
1 Courgette
2 TL Knoflookpasta
4 Rauwe aardappelen, medium
4 EL Paprikaspread, gegrild
1 Dose Kikkererwten
1 Groene paprika's
1 Gelbe Paprika
1 Dose Tomaat stukjes
1 Msp. Kokosbloesemsuiker
50 g Kirschtomaten, geviertelt
0 nach Belieben Biologische eieren
1 Bund Petersilie
1 Msp. Peper
1 Msp. Zout
1 Msp. Harissa kruiden
  • Stap 1/6

    Fruit de uien en aardappelen in een beetje olijfolie in een pan.

  • Stap 2/6

    Voeg vervolgens alles één voor één toe, behalve de eieren.

  • Stap 3/6

    Breng op smaak met de kruiden. Doe een deksel op de pan en laat 15 minuten sudderen op middelhoog vuur.

  • Stap 4/6

    Klop de eieren voorzichtig op de groenten. Plaats het deksel terug en laat de eieren opstijven tot de gewenste consistentie.

  • Stap 5/6

    Bestrooi met peterselie en serveer.

  • Stap 6/6

    Tip: Een klodder naturel yoghurt smaakt er erg goed bij.

Wat anderen zeggen over Shakshuka van ratatouille

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster