(0)

Rauwe mangotaart Automatisch vertaald

Eenvoudig 12 februari 2018
Bereidingstijd:
20 Min.

Tropische mango is een van de favorieten onder de niet-inheemse vruchten. Met dit recept kun je samen genieten van de heerlijke smaak van mango.

  • Stap 1/8

    Maal voor het deeg het kokosmeel en de havervlokken fijn in een blender.

  • Stap 2/8

    Voeg een snufje zout, kokosbloesemsuiker, kokosolie, kokosmelk en een beetje water toe en meng alle ingrediënten grondig tot een homogeen deeg.

  • Stap 3/8

    Giet het deeg in een bakvorm. Let op: de consistentie is vrij droog, dus druk het mengsel goed aan in de vorm.

  • Stap 4/8

    Koel de basis.

  • Stap 5/8

    Pureer voor de crème de cashewnoten, gedroogde mango, kokosmelk, kokosbloesemsuiker, kokosolie en zout goed in een blender.

  • Stap 6/8

    Verdeel de room over de bodem.

  • Stap 7/8

    Werk af met kokossnippers en gedroogde mango.

  • Stap 8/8

    Koel de mangotaart nogmaals in de koelkast voor het serveren.

Wat anderen zeggen over Rauwe mangotaart

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster