(0)

Reisporridge Automatisch vertaald

Eenvoudig 17 februari 2018
Bereidingstijd:
5 Min.
Bereidingstijd:
15 Min.
Bak-/rusttijd:
5 Min.

Deze rijstepap kan worden gekookt als powerontbijt of tussendoortje.

100 g Rijst
20 g gedroogde mango
225 ml Haverdrank
1 Handvoll Kokosnoot chips
15 g Bananenchips
1 Prise Ceylon kaneel
1 Messerspitze Kardemom
0 nach Bedarf agavesiroop
  • Stap 1/7

    Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2/7

    Snijd de gedroogde mango's en bananenchips in kleine stukjes en zet apart.

  • Stap 3/7

    Voeg de melk toe en laat zachtjes sudderen tot je de typische rijstpapconsistentie krijgt.

  • Stap 4/7

    Roer de kaneel en kardemom erdoor.

  • Stap 5/7

    Zoet de rijstepap naar smaak.

  • Stap 6/7

    Laat de pap afkoelen tot de gewenste temperatuur.

  • Stap 7/7

    Voeg het fijngehakte gedroogde fruit en de kokossnippers toe.

Wat anderen zeggen over Reisporridge

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster