(0)

Rijstpudding met warme frambozen Automatisch vertaald

Eenvoudig 6 juli 2021
Bereidingstijd:
10 Min.

Ooit rijstpudding gekookt met kokoswater in plaats van melk?

100 g Rijstpudding
1 TL Erytritol
1 Prise Zout
500 ml Kokoswater
100 g Bevroren frambozen
1 TL Vanillepasta
1 EL Erytritol
0 nach Bedarf Water
1 EL Citroensap
  • Stap 1/4

    Kook de rijstpudding met kokoswater, zout, vanille en 1 el erythritol.

  • Stap 2/4

    Ontdooi de frambozen in de magnetron.

  • Stap 3/4

    Meng maïzena met citroensap en water.

  • Stap 4/4

    Meng de frambozen met 1 theelepel erythritol en maïzena en breng aan de kook in de magnetron. Doe ze dan over de rijstpudding - klaar!

Wat anderen zeggen over Rijstpudding met warme frambozen

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster