(0)

Sappig eiwitbrood Automatisch vertaald

Eenvoudig 9 november 2020
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
50 Min.

Dit recept is een eiwitrijk alternatief voor je gewone ontbijtbrood. Probeer het uit!

500 g Magere kwark
4 stuk Ei
40 g Psylliumschillen
230 g Haverzemelen
0,5 Packung Bakpoeder
200 g Wortelen
15 g gemalen lijnzaad
1 Handvoll Noten
1 Handvoll Zaden
1 Prise Zout
1 TL Broodkruiden
  • Stap 1/7

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  • Stap 2/7

    Was de wortelen en rasp ze fijn.

  • Stap 3/7

    Voeg de magere kwark en eieren toe.

  • Stap 4/7

    Voeg geleidelijk de droge ingrediënten toe aan de vloeibare maat en meng alles met een lepel of je handen, want het mengsel is erg compact.

  • Stap 5/7

    Giet het deeg in een met bakpapier beklede broodvorm.

  • Stap 6/7

    Bak het brood op 200°C op de middelste plank gedurende 50 minuten.

  • Stap 7/7

    Haal het brood uit de oven en laat het volledig afkoelen op een rooster.

Wat anderen zeggen over Sappig eiwitbrood

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster