(0)

Soja kebab pan Automatisch vertaald

Middelmatig 29 juni 2019
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Deze eiwitrijke bowl is verfijnd met romige cashewpuree. Wij zijn overtuigd.

90 Sojakoteletten, grof
600 ml Water
1 Ui
1 Kokosolie
1 Kidneybonen
1 Courgette
1 Kruidnagel
1 Cashewmus
1 TL str. komijn
1 TL kerriepoeder
1 Gehakte tomaten in saus
1 TL paprikapoeder
1 Zout
1 Kruiden
1 Peper
  • Stap 1/5

    Giet 600 ml water in een pan en voeg de sojasnippers grof toe. Laat 10 minuten sudderen en giet dan het water af.

  • Stap 2/5

    Verhit de kokosolie in een grote koekenpan. Snijd de ui en knoflook fijn en fruit aan.

  • Stap 3/5

    Snijd de sojakoteletten, kidneybonen, gehakte tomaten en courgettes in kleine stukjes en voeg toe.

  • Stap 4/5

    Voeg de kruiden toe en roer de cashewpuree erdoor. Laat 10 minuten sudderen, af en toe roeren.

  • Stap 5/5

    Giet in een kom of diep bord en versier met kruiden.

Wat anderen zeggen over Soja kebab pan

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster