(0)

Kruid je Tofu! Automatisch vertaald

Eenvoudig 21 januari 2020
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
5 Min.
Bak-/rusttijd:
1 Uren

"Tofu smaakt nergens naar", "Tofu smaakt altijd hetzelfde" - iedereen die dat zegt heeft geen idee! Het is waar, tofu is heel neutraal van smaak, maar dat is precies waarom je veel verschillende manieren hebt om je tofu te verwerken en op smaak te brengen. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit. We hebben twee heerlijke ideeën voor je over hoe je tofu gemakkelijk kunt bereiden zodat het echt goed smaakt!

1 stuk Ginger
1 kleine ui
4 EL Pindakaas
1 stuk Kruidnagel
1 EL Honing
2 EL Sojasaus
1 Wat chilipoeder
1 EL Olijfolie
0 Basilicum
120 ml Citroensap
1 Tofu
1 Prise Peper
1 Prise Zout
  • Stap 1/5

    Snijd eerst de gember, ui en knoflookteen fijn en doe ze in een kom met de rest van de ingrediënten en meng alles door elkaar.

  • Stap 2/5

    Snijd de tofu vervolgens in kleine blokjes en voeg deze toe aan de marinade (onze tip: knijp het overtollige water uit de tofu voordat je het gebruikt, zodat het lekker knapperig wordt tijdens het bakken).

  • Stap 3/5

    Zet de kom minstens een uur in de koelkast. Om de tofu mooi te marineren

  • Stap 4/5

    Verhit dan wat olie in een pan, voeg de tofublokjes toe en wacht tot ze goudbruin kleuren. Klaar

  • Stap 5/5

    De tofublokjes zijn nu heerlijk knapperig aan de buitenkant en je kunt ze aan elk Aziatisch gerecht toevoegen.

Wat anderen zeggen over Kruid je Tofu!

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster