(0)

Tiramisu-crème in een potje Automatisch vertaald

Middelmatig 2 maart 2019
Bereidingstijd:
30 Min.
Bak-/rusttijd:
15 Min.

Veganisten opgelet! Dankzij silken tofu in plaats van mascarpone is dit recept geschikt voor jou en komt iedereen aan zijn trekken qua smaak. Chocoladedruppels, cacaonibs en chocolade proteïne crunchies voegen een chocoladeachtige noot toe die goed harmonieert met de espresso. Omdat het recept er ook goed uitziet, is de tiramisu crème in de pot een goed cadeau voor het volgende feestje.

260 g Zachte tofu
30 g Kokosbloesemsuiker
30 ml Espresso
1 Handvoll Kokosnoot chips
20 Stk. Schoko Eiwit Crunchies
3 EL Chocoladedruppels
1 Handvoll Frambozen
1 Handvoll Gepofte quinoa
  • Stap 1/5

    Smelt de chocoladedruppels in een bain-marie en verdeel de vloeibare chocolade met een lepel over de rand van het glas. Laat ongeveer 15 minuten afkoelen in de koelkast.

  • Stap 2/5

    Mix ondertussen de silken tofu, kokosbloesemsuiker en espresso in een mixer tot een romige massa.

  • Stap 3/5

    Vul elk glas voor de helft met de room. Leg vervolgens ongeveer 5 chocolade proteïne crunchies per glas bovenop de room en vul beide glazen met de resterende room.

  • Stap 4/5

    Versier tot slot elk glas met ongeveer 5 chocolade proteïne crunchies, een paar frambozen, kokossnippers en gepofte quinoa.

  • Stap 5/5

    Zet de potten in de koelkast tot ze klaar zijn om te eten.

Wat anderen zeggen over Tiramisu-crème in een potje

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster