(0)

Vegan hazelnoot muffins Automatisch vertaald

Eenvoudig 22 januari 2021
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
30 Min.

Tijd voor muffins! Probeer deze heerlijke veganistische hazelnootmuffins met courgette.

110 g Erytritol
20 g Gemalen lijnzaad
100 g Courgette
200 g Speltbloem
35 ml Water
1 Prise Zout
225 ml Plantaardige drank
20 g Cacao bakken
10 g Hazelnoten
2 TL Bakpoeder
  • Stap 1/5

    Verwarm de oven voor op 180 graden convectie.

  • Stap 2/5

    Week de lijnzaadjes 10 minuten in water.

  • Stap 3/5

    Rasp vervolgens de courgettes en meng alle ingrediënten door elkaar, behalve de hazelnoten.

  • Stap 4/5

    Giet het beslag in siliconen vormpjes en werk af met de gehakte hazelnoten.

  • Stap 5/5

    Bak 30 minuten in de oven.

Wat anderen zeggen over Vegan hazelnoot muffins

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster