(0)

Vegan zoete quinoa-kwarkschotel met frambozen Automatisch vertaald

Eenvoudig 8 juni 2021
Bereidingstijd:
50 Min.
Bereidingstijd:
35 Min.

Havermelk quinoa ovenschotel met sojawrongel en frambozen - een eenvoudig en heerlijk recept voor een snel diner of dessert.

400 ml Haverdrank
200 g Quinoa
1 EL Zoetstof naar keuze
1 stuk Vanillestokje
1 TL Kaneel
400 g Sojaquark
100 g Frambozen
1 EL Griesmeel
  • Stap 1/4

    Was de quinoa goed en breng aan de kook in een steelpan met twee keer de hoeveelheid havermelk en 1 theelepel kaneel (en een vanillestokje). Zet het vuur laag en laat ongeveer 10 minuten sudderen met gesloten deksel en lage temperatuur. (Verwijder het vanillestokje weer).

  • Stap 2/4

    Verwarm de oven voor op 175 graden boven-/onderwarmte.

  • Stap 3/4

    Laat de quinoa iets afkoelen en roer er dan de sojawrongel, frambozen (en een beetje zoetstof) door. Verdeel het mengsel over een ingevette ovenschaal en garneer met een paar frambozen. Bestrooi de ovenschotel met een beetje griesmeel. Dit zorgt voor een mooi krokant goudbruin oppervlak bij het bakken.

  • Stap 4/4

    Bak de quinoa-kwarkschotel ongeveer 35-40 minuten op de middelste plank.

Wat anderen zeggen over Vegan zoete quinoa-kwarkschotel met frambozen

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster