(0)

Vegane Gegrilde Kip Mango Avocado Bowl Automatisch vertaald

Eenvoudig 22 november 2023
Bereidingstijd:
30 Min.
Bereidingstijd:
45 Min.

Zin in een lekkere kom met veel verse groenten en kipfilet, maar ben je veganist, vegetariër of wil je gewoon iets nieuws proberen? Geen zorgen, we hebben je! Probeer onze Grilled Chicken Mango Avocado Bowl met de molenfilet van Rügenwalder Mühle x KoRo!

1 Pck. Veganistische molenhaas
1 Romanasalat
1 Avocado
1 Mango
0,75 Komkommer, in kleine blokjes gesneden
2 Stangen Bosuien
1 TL zwarte sesam
1 Bund Koriander
4 EL Olijfolie
1 TL agavesiroop
1 Saft 1/2 sinaasappel, 1 limoen en 1 citroen
1 kleine verse rode chilipeper
1 TL Zout
1 Handvoll Geroosterde noten of zaden als topping
  • Stap 1/8

    Bereid het veganistische gehakt volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 2/8

    Halveer de avocado en mango in de lengte, schil ze en snijd ze in de lengte in dunne reepjes.

  • Stap 3/8

    Pers in een kommetje de limoen, citroen en sinaasappel uit en meng met de olijfolie, zout, peper en agavesiroop. Hak de pepers fijn en voeg toe.

  • Stap 4/8

    Doe de sla, lente-uitjes en komkommer in een grote kom.

  • Stap 5/8

    Giet de dressing over het salademengsel en roer voorzichtig zodat alles goed gecombineerd is.

  • Stap 6/8

    Laat de salade ongeveer 5-10 minuten in de koelkast staan zodat de smaken zich kunnen combineren. Snijd ondertussen de vegan gemalen filet in reepjes.

  • Stap 7/8

    Schik de mango, avocado en veganistische Mühlenfilet op de salade.

  • Stap 8/8

    Garneer met zwarte sesamzaadjes en bestrooi eventueel met geroosterde noten of zaden om de salade een knapperige textuur te geven.

Wat anderen zeggen over Vegane Gegrilde Kip Mango Avocado Bowl

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster