(0)

Veganistische Macaroni met kaas Automatisch vertaald

Eenvoudig 18 januari 2018
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
3 Min.

Mac and cheese is waarschijnlijk bekend bij elke liefhebber van de Amerikaanse keuken. Dit is pasta die wordt gebakken met kaas. Wij hebben dit traditionele recept een beetje aangepast en een volledig kaasvrij, gezond alternatief ontwikkeld. Bovendien hebben we een kroon op het werk gezet door het pastagerecht te interpreteren als wafels. Veel plezier bij het uitproberen!

100 g Wortelen
200 g Aardappelen
60 ml Haverdrank
50 g Cashewnoten
50 g Ui
1 TL Zout
4 EL Kokosmelk
30 g Gistvlokken
1 TL paprikapoeder
1 Bestanden
200 g Noedels
  • Stap 1/5

    Kook de aardappelen en wortelen in een pan met water tot ze zacht zijn.

  • Stap 2/5

    Bereid de pasta al dente.

  • Stap 3/5

    Mix alle overige ingrediënten, evenals de aardappelen en wortelen, in een blender tot je een romige 'kaassaus' hebt.

  • Stap 4/5

    Meng de pasta met de saus.

  • Stap 5/5

    Plaats in een wafelijzer en bak ongeveer 2-3 minuten.

Wat anderen zeggen over Veganistische Macaroni met kaas

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster