(0)

Vegan amandelroomsaus met champignons Automatisch vertaald

Eenvoudig 25 november 2018
Bereidingstijd:
5 Min.
Bereidingstijd:
10 Min.

Deze heerlijke veganistische roomsaus doet niet onder voor het origineel en is ideaal voor diverse aardappel-, pasta- en rijstgerechten.

1 kleine ui
150 g braune champignons
2 EL witte amandelspijs
200 ml Groentebouillon
2 EL witte amandelspijs
2 EL witte amandelspijs
1 EL Gistvlokken
1 Handvoll verse peterselie
1 TL Knoflookpoeder
1 TL Tamari
0 nach Belieben Zout
0 nach Belieben Peper
  • Stap 1/6

    Snijd de champignons in plakjes en pel en snijd de ui in blokjes.

  • Stap 2/6

    Bak de champignons en uien een paar minuten in een pan met een beetje water of olie.

  • Stap 3/6

    Meng de groentebouillon met de amandelspijs en voeg toe aan de champignons.

  • Stap 4/6

    Roer het knoflookpoeder, de gistvlokken en tamari erdoor en laat de saus 5-10 minuten sudderen.

  • Stap 5/6

    Hak de peterselie fijn en voeg toe aan de saus.

  • Stap 6/6

    Breng op smaak met zout en peper.

Wat anderen zeggen over Vegan amandelroomsaus met champignons

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster