(0)

Veganistische gehaktballetjes Automatisch vertaald

Eenvoudig 1 juni 2021
Bereidingstijd:
15 Min.
Bereidingstijd:
30 Min.

Veganistische gehaktballetjes van erwten en kikkererwten.

240 g Kikkererwten
50 g SOCAS vlokken
1 stuk Ui
100 g Erwtensnippers
50 g Mosterd
40 g Tomatenpulp
40 ml Lichte ketchup
15 g Verse peterselie
50 g Broodkruimels
1 EL Groentebouillon
0 nach Belieben Zout
1 TL Gerookt paprikapoeder kruiden
0 nach Belieben Peper
1 TL Gehakt kruiden
2 EL Öl
  • Stap 1/4

    Doe de erwtensnippers in een diepvrieszakje en hak ze fijn. Voeg dan wat groentebouillon toe en giet er heet water bij (net genoeg om alles op te nemen). Voeg dan de Socavlokken toe en roer door.

  • Stap 2/4

    Snijd de ui fijn, laat de kikkererwten uitlekken en pureer met een staafmixer samen met de ketchup tot een pasta.

  • Stap 3/4

    Voeg nu alle ingrediënten samen en kneed goed. Breng op smaak met de kruiden.

  • Stap 4/4

    Verdeel in 10 porties en vorm er gehaktballen van. Dit werkt vooral goed met vochtige handen. Bak vervolgens in 2 eetlepels olie.

Wat anderen zeggen over Veganistische gehaktballetjes

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster