(0)

Veganistische Gugelhupf Automatisch vertaald

Eenvoudig 17 maart 2021
Bereidingstijd:
10 Min.
Bereidingstijd:
1:10 Uren

De klassieke Gugelhupf in veganistisch en, indien gewenst, zonder industriële suiker!

180 g Rijstproteïne
240 g Overrijpe banaan
1 Päckchen Bakpoeder
300 g Speltbloem
420 ml Plantaardige drank
180 ml Neutrale bakolie
60 g Pindakaas
250 g Erytritol of suiker
  • Stap 1/6

    Verwarm de oven voor op 175°.

  • Stap 2/6

    Meng alle droge ingrediënten samen in een kom.

  • Stap 3/6

    Doe de natte ingrediënten in een standmixer en mix goed (kan ook met een mixer).

  • Stap 4/6

    Voeg het mengsel toe aan de droge ingrediënten en mix tot een gladde massa.

  • Stap 5/6

    Giet in een licht ingevette ringvorm en bak 60-70 minuten (controleer de cake tussendoor). Bedek de cake eventueel na een tijdje met bakpapier zodat hij niet zo bruin wordt).

  • Stap 6/6

    Laat goed afkoelen (bij voorkeur een nacht). Versier naar wens.

Wat anderen zeggen over Veganistische Gugelhupf

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster