(0)

Veganistische verwennerij: Mediterrane couscous met veganistische molenfilet Automatisch vertaald

Eenvoudig 20 december 2023
Bereidingstijd:
30 Min.
Bereidingstijd:
5 Min.

Vandaag nemen we je mee op een mediterrane plezierreis, met de veganistische Mühlenfilet aan je zijde! Gecombineerd met luchtige couscous en een frisse, aromatische mix van tomaten, walnoten en kruiden is deze salade een waar feest voor de zintuigen. Dus pak de ingrediënten, ga de keuken in en geniet van deze heerlijke mediterrane couscoussalade met sappige veganistische Mühlenfilet! Laten we beginnen!

150 g Couscous
250 ml Groentenbouillon
1 Packung Veganistische molenhaas
175 ml Water
4 EL Koolzaadolie
200 g Kersentomaten
80 g Rucola
8 stuk Gedroogde tomaten
50 g Walnoot pit
2 EL Olijfolie
1 Handvoll Petersilie
1 EL Citroensap
  • Stap 1/5

    Maak eerst het veganistische gehakt klaar. Alles wat je nodig hebt is 175 ml koud water en 2 eetlepels koolzaadolie, die je mengt met de inhoud van het pakje. Laat het mengsel 30 minuten weken in de koelkast.

  • Stap 2/5

    Giet de kokende bouillon over de couscous, dek af en laat 10 minuten trekken. Tip: Je kunt het beste eerst wat minder water gebruiken en zo nodig nog wat water toevoegen.

  • Stap 3/5

    Rooster nu kort de walnoten. Snijd vervolgens de cherrytomaatjes in vieren, de zongedroogde tomaatjes in fijne reepjes, hak de peterselie fijn en voeg alles samen met de overige ingrediënten toe aan de couscous.

  • Stap 4/5

    Nu kun je de molenfilets vormen en ze met 2-3 el koolzaadolie 5-6 minuten op middelhoog vuur bakken. Snijd ze in reepjes en vouw ze door de couscoussalade.

  • Stap 5/5

    Violà! Je superlekkere couscoussalade met mediterrane smaken en veganistische molenfilet is klaar. Geniet van de smaak!

Wat anderen zeggen over Veganistische verwennerij: Mediterrane couscous met veganistische molenfilet

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster