(0)

Walnoot risotto Automatisch vertaald

Eenvoudig 5 december 2019
Bereidingstijd:
20 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Wie had ooit gedacht dat risotto en walnoten zo goed samengaan?

700 ml Groentebouillon
300 g Risottois
200 g Walnoten
1 Ui
1 EL Walnoot puree
100 g Champignons
150 ml Witte wijn
80 g Parmezaan of gistvlokken
3 TL Boter of margarine
0 nach Belieben Zout en peper
  • Stap 1/4

    Hak de walnoten grof, rooster ze in een pan zonder vet tot ze goudbruin zijn en laat ze afkoelen op een bord. Rasp de Parmezaanse kaas en zet apart.

  • Stap 2/4

    Fruit de uien en champignons in een grote pan met boter. Wanneer de ui doorschijnend is, voeg je de rijst toe en bak je deze licht aan. Blus vervolgens alles af met witte wijn en laat deze verdampen. Voeg dan de groentebouillon toe en roer.

  • Stap 3/4

    Laat de rijst op een laag vuur ongeveer 20 minuten sudderen. Breng op smaak met zout of peper. Zet het vuur uit en roer de Parmezaanse kaas erdoor.

  • Stap 4/4

    Voeg als laatste de walnoten toe. Tip: Gebruik de walnootpuree als topping voor de risotto.

Wat anderen zeggen over Walnoot risotto

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster