(0)

Wit-Choc-Pistazieneis Automatisch vertaald

Eenvoudig 9 oktober 2020
Bereidingstijd:
15 Min.
Bak-/rusttijd:
2 Uren

Maak een heerlijk en romig pistache-ijsje zonder ijsmachine.

6 EL Pistazienmus
100 g witte chocolade
400 g Slagroom
2 Dosen gezoete gecondenseerde melk
1 Prise Zout
200 g gehackte pistazien
2 TL Vanillepasta
  • Stap 1/4

    Klop de slagroom met een snufje zout stijf en meng voorzichtig met de gezoete gecondenseerde melk.

  • Stap 2/4

    Voeg de vanillepasta en gehakte pistachenoten toe.

  • Stap 3/4

    Smelt een reep witte chocolade in een bain-marie en roer ook deze door het roommengsel.

  • Stap 4/4

    Doe alles in de vriezer en vries het een paar uur in. Roer af en toe.

Wat anderen zeggen over Wit-Choc-Pistazieneis

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster