(0)

Witte koolpartjes met een laagje citrus-dille Automatisch vertaald

Eenvoudig 21 november 2023
Bereidingstijd:
5 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.

Je bent in de supermarkt en denkt maar aan één ding: Seizoensgroenten kopen. Goed idee, denk je, als je in het schap alleen aardappelen, kool en uien vindt - want thuis koken is niet echt jouw ding. Wij proberen je van het tegendeel te overtuigen. Met deze recepten laten we je zien hoe ongelooflijk lekker wintergroenten van eigen bodem kunnen zijn.

1 kleine witte kool
1 Sap van een sinaasappel
1 Bund verse dille
2 Esslöffel veganistisch honing alternatief
2 Esslöffel Olijfolie
1 Prise Zout
1 Prise Peper
  • Stap 1/5

    Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met een bakmat.

  • Stap 2/5

    Hak de dille fijn, doe het in een kom met alle andere ingrediënten voor de marinade en meng alles goed.

  • Stap 3/5

    Halveer de kool en snijd dan grote driehoekige partjes langs de stronk, zodat de structuur intact blijft en de bladeren niet uit elkaar vallen.

  • Stap 4/5

    Leg de witte koolpartjes op de bakmat en bestrijk ze royaal met de marinade.

  • Stap 5/5

    De volgende stap is wachten: zet de koolwedges ongeveer 20 minuten in de oven tot ze goudbruin en licht krokant zijn. Lekker met aardappelgratin!

Wat anderen zeggen over Witte koolpartjes met een laagje citrus-dille

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster