(0)

Wokrecept met kip en suikererwten Automatisch vertaald

Eenvoudig 5 december 2019
Bereidingstijd:
30 Min.
Bereidingstijd:
20 Min.
Bak-/rusttijd:
10 Min.

Deze heerlijke roerbak is rijk aan vitamines en proteïnen.

300 g Kipfilet
150 g Basmatirijst
100 ml Kokosmelk
100 ml Groentenbouillon
2 stuk Paprika
150 g Bamboescheuten
150 g Suikererwten
0 nach Belieben Zout
2 EL Sojasaus
2 EL Koolzaadolie
2 stuk Knoflookteentjes
1 TL Currypasta rot
0 nach Belieben Peper
  • Stap 1/11

    Was de rijst met koud water.

  • Stap 2/11

    Pel de knoflook en snijd hem in fijne reepjes.

  • Stap 3/11

    Snijd de sugar snaps en paprika's in hapklare stukken.

  • Stap 4/11

    Was, dep droog en snijd het kippenvlees. Breng op smaak met zout en peper.

  • Stap 5/11

    Spoel en laat de bamboescheuten uitlekken en meng 100 ml groentebouillon volgens de gebruiksaanwijzing.

  • Stap 6/11

    Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  • Stap 7/11

    Voeg de koolzaadolie toe aan de wok (of een grote koekenpan) met de knoflook en bak.

  • Stap 8/11

    Voeg de kip toe en bak kort tot het heet is.

  • Stap 9/11

    Verlaag het vuur, voeg de groenten toe en bak 3 minuten.

  • Stap 10/11

    Voeg de bouillon, kokosmelk, currypasta en sojasaus toe en roer alles door elkaar.

  • Stap 11/11

    Laat ongeveer 10 minuten sudderen.

Wat anderen zeggen over Wokrecept met kip en suikererwten

0/5

0 Reviews


5 sterren

4 sterren

3 sterren

2 sterren

1 ster