Deze heerlijke roerbak is rijk aan vitamines en proteïnen.
-
Stap 1/11
Was de rijst met koud water.
-
Stap 2/11
Pel de knoflook en snijd hem in fijne reepjes.
-
Stap 3/11
Snijd de sugar snaps en paprika's in hapklare stukken.
-
Stap 4/11
Was, dep droog en snijd het kippenvlees. Breng op smaak met zout en peper.
-
Stap 5/11
Spoel en laat de bamboescheuten uitlekken en meng 100 ml groentebouillon volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Stap 6/11
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Stap 7/11
Voeg de koolzaadolie toe aan de wok (of een grote koekenpan) met de knoflook en bak.
-
Stap 8/11
Voeg de kip toe en bak kort tot het heet is.
-
Stap 9/11
Verlaag het vuur, voeg de groenten toe en bak 3 minuten.
-
Stap 10/11
Voeg de bouillon, kokosmelk, currypasta en sojasaus toe en roer alles door elkaar.
-
Stap 11/11
Laat ongeveer 10 minuten sudderen.
Wat anderen zeggen over Wokrecept met kip en suikererwten