🔥 Let op: bij temperaturen boven 25°C kunnen onze chocoladeproducten smelten🔥

Gedroogde Konjac-noedels 500 g

€ 9,75*

€ 19,50* per 1 kilogram

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

  • Ook bekend als "Shirataki Noodles"
  • Al gekookt in vijf minuten
  • Vegan
  • Vetvrij & zonder kleurstoffen
Kwaliteit: Gedroogde Konjac-noedels 500 g
€ 9,75
€ 6,50
€ 6,75
€ 6,75

Direct beschikbaar, levertijd 5-6 dagen

THT: 27.12.2023

Koop nu: Gedroogde Konjac-noedels 500 g

Konjac noedels zijn ook bekend als shirataki, wat "witte waterval" betekent. Het klinkt niet alleen heel magisch, maar is het ook: onze konjac noedels maken vetvrij pasta-genot mogelijk. De noedels van konjac meel passen uitstekend bij Aziatische groentepannen, maar ook bij Italiaanse tomatensaus met basilicum. Geen wonder dat konjac noedels in de VS verkocht worden onder de naam Miracle Noodles.

Blijvend vullende pasta

Allereerst heeft konjac niets te maken met de Franse brandewijn cognac. Konjac is de knol van een Aziatische lelieplant die duivelstong wordt genoemd, en waaruit het meel voor onze konjac noedels wordt gewonnen. Binnenin de konjac wortel zit glucomannaan, een uiterst opzwellende voedingsvezel.  Als je dezelfde hoeveelheden bereide konjac noedels vergelijkt met noedels van harde tarwe, dan hebben konjac noedels beduidend minder calorieën en koolhydraten.

Eenvoudige bereiding

Het klinkt allemaal zo goed, er moet ergens een addertje onder het gras zitten. Dat is er niet! De bereiding van de konjac noedels is ook heel gemakkelijk: je hoeft alleen de gekozen hoeveelheid noedels vijf minuten in water te koken en dan vijf seconden met koud water af te spoelen. Als je nu de gekookte noedels kort laat uitlekken, is de lange witte spaghetti al klaar. En klaar om de smaak van je saus perfect op te nemen.

De klaargemaakte konjac noedels smaken heerlijk bij groenteschotels, in Aziatische Summer Rolls of als toevoeging aan soepen. Shirataki gaat ook perfect samen als je ze sauteert met sojasaus en tahini of met gestoofde tofu. Ben je meer een liefhebber van Italiaanse pasta, dan kun je de Shirataki noedels gewoon door je favoriete soja bolognese roeren en kort laten sudderen. De smaakloze konjac noedels absorberen de saus perfect. Omdat de spaghetti kleurloos is, is het verschil op het bord niet eens visueel waarneembaar. Kortom: een geweldig alternatief voor tarwenoedels!

Wat is er speciaal aan onze gedroogde konjac noedels

Konjac noedels zijn nog steeds een zeldzaamheid in dit land. Je hebt ze misschien wel eens in kleine pakjes gezien in Aziatische toko's of online winkels. Dankzij ons hoef je geen genoegen te nemen met deze piepkleine noedelnestjes, maar krijg je konjac noedels in bulkformaat - voor een spotprijsje, natuurlijk. Je kunt je konjac spaghetti dus zelf doseren naar gelang je hongergevoel.

Opmerking: de voedingswaarden hebben betrekking op de bereide toestand. 

Gemiddelde waarde per 100 g
Voedingswaarde (in kj/kcal) 290 /  68
Vetten 0 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 12 g
waarvan suikers 3.3 g
Voedingsvezels 5 g
Proteïne 0 g
Zout 0 g
Productnummer: SHIRA_001
Herkomst China
Inhoud: 0.5 kg
Fabrikant KoRo
EAN/GTIN 4260654782431
Gegevens Specificatie
Allergie-informatie Uitleg sporenindicatie
Levering Levertijd buiten Duitsland
Bedrijf KoRo Handels GmbH
Hauptstraße 26, 10827 Berlin
Bewaaradvies Bewaren op een koele en droge plaats.
Ingrediënten 50% konjac poeder, 50% Tapiocazetmeel, water
Kruisbesmetting Geen allergenen volgens EU-verordening 1169/2011 inbegrepen.
THT 27.12.2023
Verkoop beschrijving Noodle-achtig product gemaakt van konjac meel
Pers & wederverkopers Zakelijke foto's downloaden
Vragen & antwoorden: Gedroogde Konjac-noedels 500 g
Informatie over porties op verpakkingen kan lastig zijn. Niet zelden vraagt men zich af of voedselverkopers werkelijk babyporties bedoelen of alleen testeters met een zeer kleine maag uitnodigen. Wij willen u niet betuttelen bij het afmeten van uw voedsel en hebben daarom geen aanbevelingen voor porties afgedrukt. Als je shirataki toch te gaar kookt, is dat geen probleem - kant-en-klare shirataki is ongeveer twee dagen houdbaar als je hem in de koelkast bewaart.
Konjac noedels zijn nog steeds exotisch in dit land, maar in Japan zijn ze een vast onderdeel van het dagelijkse menu. Daar zijn goede redenen voor: Konjac noedels zijn vetvrij en sneller gaar dan tarwespaghetti. Om nog maar te zwijgen van hoe veelzijdig shirataki kan worden bereid: van Aziatische groentepannetjes en zomerrolletjes tot spaghetti Bolognese. Als je dezelfde hoeveelheden bereide konjac noedels vergelijkt met noedels van harde tarwe, bevatten de konjac noedels aanzienlijk minder calorieën en koolhydraten.
Het bereiden van konjac noedels is kinderspel: kook de noedels eerst ongeveer vijf minuten in water en spoel ze vervolgens vijf seconden kort af onder de kraan. Laat de noedels even uitlekken en voilà: Klaar met koken. Nu kunt u de Shirataki in uw tomatensaus stoven, aan soepen toevoegen of bakken in sojasaus met tofu en groenten. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit!
Konjac wordt over het algemeen goed verdragen en veroorzaakt geen bekende allergische reacties. Overmatige consumptie kan echter bijwerkingen veroorzaken, zoals een opgeblazen gevoel, buikpijn of winderigheid. Dit komt deels doordat de glucomannaan in konjac zeer rijk is aan vezels en in staat is op te zwellen. Om dit gevoel te vermijden, moet u in het begin kleinere hoeveelheden konjac noedels proberen en altijd voldoende vloeistof drinken wanneer u ze eet. Water drinken is sowieso goed voor je lichaam - en als je konjac noedels eet, dan drink je gewoon een of twee glazen water meer.
Als je de konjac noedels uit de verpakking haalt, ruiken ze soms een beetje zuur. Deze geur is afkomstig van het konjacmeel en is typisch voor konjacnoedels. U hoeft zich geen zorgen te maken, want de konjacnoedels ruiken of smaken niet naar vis en we hebben geen forel in het pakket gestopt. Zodra u de noedels met water hebt afgespoeld, is de geur verdwenen en staat niets meer in de weg van uw pasta-genot.
In de korte kooktijd van slechts 5 minuten absorberen de gedroogde konjac noedels nogal wat water. Hun gewicht neemt met ongeveer 2,5 maal toe, waardoor de noedels iets dikker zijn dan gewone noedels. De hoge waterabsorptie leidt ook tot een verandering in de calorie-per-volume verhouding.
Prijsontwikkeling "Gedroogde Konjac-noedels 500 g"

Dit is hoe de prijs zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld

Alle informatie zonder garantie!

4.8/5

101 Reviews


83%
12%
4%
1%
0%
Barbara M.  | 28.06.2022

Ze zijn echt heel lekker.

Sooo lecker.

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Lucia A.  | 25.06.2022

Super aanbevolen!!!

Een uitstekend product, ideaal voor mensen die een caloriearm dieet volgen. De bereiding is snel en ze kunnen worden aangepast aan alle kruiden. Uitstekende waarde voor je geld. Snelle levering.

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Armando B.  | 07.06.2022

Niet te missen!

Alles OK, perfecte verpakking, zeer goede kwaliteit-prijs, zeker OK, en dan nog KORO een garantie van kwaliteit.

1 Persoon (personen) vond (vonden) deze informatie nuttig
Laura F.  | 07.06.2022

Uitstekend!

Goede prijs, ze zijn goed en verzadigend.

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Tatum P.  | 30.05.2022

Eindelijk lekkere konjak noedels!

Veel lekkerder dan reguliere konjak noedels. Ideaal dat ze gedroogd zijn, je kunt ze lang bewaren in de voorraadkast. Lekker met gewokte groenten, sojasaus en kip/vega stukjes.

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Andrea P.  | 22.05.2022

Nooit meer andere konjac noedels

De beste konjac noedels op de markt. Een beetje duur ok, maar ze smaken goed. Vooral perfect in Aziatische gerechten.

2 Persoon (personen) vond (vonden) deze informatie nuttig
Stefanie G.  | 20.05.2022

Geweldig pasta alternatief

Super makkelijk en snel klaar te maken, in gebakken groenten , tofu en zelfgemaakte pindasaus, wat verse koriander : zo zijn de konjac noedels een caloriearme traktatie 😋

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Mari Carmen D.  | 18.05.2022

Kwaliteit en kwantiteit

Het brengt veel met zich mee dat, wanneer gehydrateerd, ze zeer nuttig zijn.

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig
Alena B.  | 10.04.2022

Klasse

Ik hou van deze "noedels" met curry gerechten. Je moet echt van de consistentie houden - ik, in ieder geval, vierde het onmiddellijk. Dat is waarom ik deze in voorraad heb. Trouwens, ze zijn niet te vergelijken met reeds geweekte konjac noedels, maar nogmaals, smaken verschillen!

1 Persoon (personen) vond (vonden) deze informatie nuttig
Anoniem  | 24.02.2022

-

-

Markeer deze beoordeling als eerste als nuttig

Klanten kochten ook